Известие

Collapse
No announcement yet.

моля за малко помощ относно 145 1.6

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• моля за малко помощ относно 145 1.6

Здравеите

Преди 1 седмица си купих 145 1.6 16v twin spark 120кс 97год (много лъскава) . Искам да попитам ще можете ли да ми кажете на какво да обърна внимание в тази кола , слаби страни , силни , че тепърва се запознавам с тази красавица и да знам какво да очаквам от нея .

ходовата част. поне това е моето наблюдение. не казвам че е слабо място просто я пази. И да ти е честита много да те радва колега.
    Alfa Romeo 146 1.4 8V 94hp Boxer 97g.

Comment

картера и е слабото место много е ниско и има доста потрошени, някои по няколко пъти (не си мисля за вальо ). Хубавото е, че има кой да ги събира.
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

А за мотора можете ли да ми кажете нещо . С тия два вала . Защото досега съм карал само ОРЕЛи и сега като вдитнах предния капак бях в шок

Comment

Първоначално публикувано от Rado_Kesera
          ходовата част. поне това е моето наблюдение. не казвам че е слабо място просто я пази. И да ти е честита много да те радва колега.
          Ходовата част пък за мене е доста здрава, а е и евтина. Скъпи са свещи, кабели, дебитомери и май е това.
          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
          Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
            Първоначално публикувано от Rado_Kesera
            Ходовата част пък за мене е доста здрава, а е и евтина. Скъпи са свещи, кабели, дебитомери и май е това.
            А ламбда сондичката Или 150-200 лв не са пари по поддръжката на един ТС
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Working...
            X